CÉGINFORMÁCIÓ

Rólunk

A G-Híd Építőipari és Szolgáltató Kft. 2018 óta tagja a Hídépítő Csoportnak. Büszkék vagyunk rá, hogy a cégcsoportunk tagjai magyarországi központú és 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatokként megállják helyüket a hazai építőipar különféle területén. Tevékenységünket munkatársaink egyedülálló szaktudására alapozva, folyamatosan bővítve azt a XXI. század követelményeinek megfelelő ismeretekkel végezzük, fejlesztve a vállalatcsoport technológiai hátterét.

Célunk

Célunk, hogy mind a négy üzletágunkban, így az építőipari kivitelezésben, az építőipari gépkölcsönzésben, a fuvarozás és szállítmányozásban, valamint a személy és kistehergépjárművek flottakezelésében a piac meghatározó szereplőjévé váljunk. Szolgáltatásaink a jövőben is egyet jelentsenek a minőséggel, megbízhatósággal és szakértelemmel.
“Ügyfeleink elégedettsége meghatározó számunkra, ezért a maximális kiszolgálásra törekszünk”.

Fenntarthatóság

Gépeinket, eszközeinket rendszeresen karbantartjuk, folyamatosan fejlesztjük. Munkáink mellett fontosnak érezzük, hogy hozzájárulunk az emberek életminőségének javításához, környezetünk fenntarthatóságához. Társaságunk a jövőben is készen áll a magas szintű szakmai és technikai kihívásoknak maradéktalanul eleget tenni.

Keressen

minket

bizalommal!